Rüyada su çekilmesi görmek

Rüyada su çekilmesi görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, harama göz dikmeyeceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada su çekilmesi gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Rüyada denizin suyunun çekildiğini görmek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suları çekilmiş deniz görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek malını ve parasını sağlama alacağına, işlerin aksamayacağına işaret eder.

Rüyada suyu çekilmiş havuz görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işarettir.

Rüyada suyu çekilmiş dere görmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına alamet eder.

Rüyada suyun çekildiğini görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyudan su çekip içmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada göl suyunun çekilmesi görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, sağlığının bozulmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments