Rüyada deniz suyunun çekildiğini görmek

Rüyada deniz suyunun çekildiğini görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına delalettir.

Rüyada deniz suyunun çekildiğini gördüyseniz:

  • Bazen akışta kalmak en iyisidir.

Rüyada deniz sularının çekildiğini görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada deniz suyunun çekilmesini görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına rivayet eder.

Rüyada suları çekilmiş deniz görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin suyunun çekildiğini görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, ona mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada deniz suyunun çekildiğini görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin çekildiği görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine delalet eder.

Rüyada çekilmiş deniz görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine rivayet eder.

Rüyada denizlerin çekildiğini görmek ekonomik gücün çoğalacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayhan

Rüyada suyu çekilmiş denizden taze büyük balıklar topluyordum arkadaşlara birlikte

yasemin

Iyi geceler uykumdan uyandiran bi ruyaydi hayrolsun diyerek basliyorum ahsap eski bi ewdeyiz ben varim bi adam ve bi kz yuzlerini hic hatrlamiyrm ama tanimiyorum ama akraba gibi yakin konusuryrm o ahsap ew denizin icindemi yanindami anlamadim bi an asaga iniyoruz deniz cekilmis hatta catlamis yerler ahsap ewin arkasina doru giderken denizin geri cekilip ilerde mavi parlak cok buyuk bir hortum olustgnu goryrz sonra sokak tan kosarak bagiriyoruz tekrar o ahsap ewe gelip insanlara bagariyoruz yasli bi teyze ne sandinizki diyo sonra bi odaya giriyoruz saklanmak icin orda d sobanin yeni yakildgni goruyorum ve uyaniyorum hhayrolsun insallah