Rüyada suyu çekilmiş havuz görmek

Rüyada suyu çekilmiş havuz görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, kem gözlere gelineceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyu çekilmiş havuz gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada suyu çekilmiş havuz görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan su çekip içmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine alamet eder.

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek kindar olacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada suları çekilmiş deniz görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada suyun çekildiğini görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, problemlere çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz suyunun çekildiğini görmek keyfinin kaçacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına delalet eder.

Rüyada denizin suyunun çekildiğini görmek yeni işler peşinde koşulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments