Rüyada suların çekildiğini görmek

Rüyada suların çekildiğini görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, beklediklerini duyacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada suların çekildiğini gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bir teklif önceden açıklanmış planlarınızda değişiklik yapmayı gerektiriyor ya da gerektirmiş olabilir.

Rüyada suların çekildiğini görmek işinden çıkarılacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına tabir olunur.

Rüyada deniz suyunun çekilmesini görmek tecrübe sahibi olacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada su çekilmesi görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalet etmektedir.

Rüyada suyu çekilmiş havuz görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada denizin suyunun çekildiğini görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine delalet eder.

Rüyada göl suyunun çekilmesi görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, hatalarından erken döneceğine işaret eder.

Rüyada kuyudan su çekip içmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments