Rüyada suyla boğuşmak

Rüyada suyla boğuşmak amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine delalet eder.

Rüyada suyla boğuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler mevcut planlarda ufak bir etki yapacağına inandığı bilgi veya haberleri sizin kadar heyecanlı karşılamayabilirler.

Rüyada sularla boğuşmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, işlerin aksayacağına alamet eder.

Rüyada suyla boğuşmak kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalet eder.

Rüyada denizde dalgalarla boğuşmak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına işarettir.

Rüyada yılanlarla boğuşmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işaret eder.

Rüyada bir adamla boğuşmak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye işaret etmektedir.

Rüyada vahşi hayvanla boğuşmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada dalgayla boğuşmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments