Rüyada suya ayaklarını sokmak

Rüyada suya ayaklarını sokmak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kötü günlerinin biteceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, yanlış kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada suya ayaklarını sokmak gördüyseniz:

  • Belki ufak tefek fırsatlar da söz konusu olabilir.

Rüyada ayağı suya sokmak borçlarını kolayca ödeyeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada ayağını suya sokmak hem de işinde söz sahibi olacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakları suya sokmak rahata erileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada suya ayaklarını sokmak parasal sıkıntıların son bulacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına yorulur.

Rüyada suya ayak sokmak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada suya ayağını sokmak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada ayaklarını dereye sokmak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada ayaklarını göle sokmak dertlerin sona ereceğine, sıkıntılarının geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments