Rüyada ayağı suya sokmak

Rüyada ayağı suya sokmak düşmanlarımızı alt etmeye, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada ayağı suya sokmak gördüyseniz:

  • Ne demek istediğinizi açıkça anlatabilirsiniz.

Rüyada suya ayağını sokmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağını suya sokmak maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suya ayak sokmak kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, maddi çıkmazların biteceğine delalet eder.

Rüyada ayağı suya sokmak büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada ayakları suya sokmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya ayaklarını sokmak başarılarını arttıracağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına inanılır.

Rüyada dereye ayağını sokmak yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada ayaklarını denize sokmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments