Rüyada ayakları suya sokmak

Rüyada ayakları suya sokmak yıpranacağına, istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, kazancının ilk önce azalacağına, zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakları suya sokmak gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması olası olan yeni bir durumdur.

Rüyada ayağı suya sokmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada suya ayaklarını sokmak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağını suya sokmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya ayağını sokmak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına delalet eder.

Rüyada suya ayak sokmak sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına rivayet eder.

Rüyada ayakları suya sokmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denize ayaklarını sokmak sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, bolluğun sürekli olacağına delalettir.

Rüyada göle ayağını sokmak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments