Rüyada suya ayağını sokmak

Rüyada suya ayağını sokmak anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, statü atlayacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine rivayet eder.

Rüyada suya ayağını sokmak gördüyseniz:

  • Sizi düşündüren bazı sorunlardan kurtulmanız da mümkündür.

Rüyada ayağını suya sokmak yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada suya ayaklarını sokmak manevi anlamda da huzur içinde olacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya ayak sokmak borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, huzur ve şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada ayakları suya sokmak işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada suya ayağını sokmak dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, isminden sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada ayağı suya sokmak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarını dereye sokmak mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada ayakları denize sokmak tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments