Rüyada süt deresi görmek

Rüyada süt deresi görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada süt deresi gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi ya da yaptıklarınızı herkese göstermek zorunda değilsiniz.

Rüyada dereden süt aktığını görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada süt deresi görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun dereye düştüğünü görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dereden geçtiğini görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine alamet eder.

Rüyada dereye atlamak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına delalettir.

Rüyada büyük dere görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına işarettir.

Rüyada ters akan dere görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede büyük balık görmek oldukça uzun bir yolculuğa, makamından olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments