Rüyada dereye atlamak

Rüyada dereye atlamak övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dereye atlamak gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşları işin içerisine çekebilecek işlerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada dereye atlamak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada dere atlamak tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye alamet eder.

Rüyada derenin üzerinden atlamak başarısızlığa düşeceğine, sevinçli haberler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dereden atlamak almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dere üzerinden atlamak önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada derenin üstünden atlamak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli bir dere görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada derenin içinden yürümek gönül sızılarının dineceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments