Rüyada derede büyük balık görmek

Rüyada derede büyük balık görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, prestij kazanacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada derede büyük balık gördüyseniz:

  • Terfi etmeniz ya da daha olumlu konumlarn girmeniz olasıdır.

Rüyada derede büyük balıklar görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada derede büyük balık görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir dere görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada büyük dere görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dereden balık tutmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede balık görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada balıklı dere görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, aksiliklerin başgöstereceğine yorulur.

Rüyada derede balık yakalamak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments