Rüyada büyük dere görmek

Rüyada büyük dere görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, sorunların çabucak atlatılacağına yorulur.

Rüyada büyük dere gördüyseniz:

  • Ani kararlar veya acele hareketler kayıplara neden olabilir.

Rüyada büyük dere görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada derede büyük balıklar görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, terfi alamayacağına tabir olunur.

Rüyada derede büyük balık görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir dere görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Rüyada derede bulanık su görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işarettir.

Rüyada akan dere görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dere suyunda yüzmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada akmayan dere görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments