Rüyada dereden geçtiğini görmek

Rüyada dereden geçtiğini görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, de zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dereden geçtiğini gördüyseniz:

  • Kıskançlık hislerinize mağlup olmamalısınız.

Rüyada dereden karşıya geçmeye çalışmak ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına alamet eder.

Rüyada dereden geçtiğini görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine delalettir.

Rüyada gideceğin yere geç kalmak fesada bulaşacağına, işlerinin çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sizinle dalga geçtiğini görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, başarısız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sudan geçmeye çalışmak yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli geç kalmak kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine yorulur.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin kalp krizi geçirdiğini görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments