Rüyada süslü beşik görmek

Rüyada süslü beşik görmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına alamet etmektedir.

Rüyada süslü beşik gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden ne istediklerini çok fazla dikkate almazsanız sizin için en doğru yönü bulabilirsiniz.

Rüyada süslü beşik görmek anne baba duaları alınacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret eder.

Rüyada beşiğin yandığını görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beşik almak iş hayatında sorun yaşanacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına işarettir.

Rüyada mavi bebek beşiği görmek allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, amacına ulaşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada ahşap beşik görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına işarettir.

Rüyada bebek ve beşik görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada eski beşik görmek işlerin düzgün gideceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk beşik görmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments