Rüyada susam yağı görmek

Rüyada susam yağı görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada susam yağı gördüyseniz:

  • Bir taraftan uzaklaşmayı düşünürken bir taraftan da olayları nasıl tolere edebileceğinizi planlıyor olabilirsiniz.

Rüyada susam yağı görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine işaret eder.

Rüyada simit susamı görmek düşmanlarının güçleneceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada simit ve susam görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada siyah susam görmek müjdeli haberler alacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına işaret eder.

Rüyada susamlı poğaça görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada susam almak kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, doyasıya sefasını süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde susam görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına rivayet eder.

Rüyada susamlı ekmek yemek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments