Rüyada susam görmek

Rüyada susam görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına delalet eder.

Rüyada susam gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz uzak bir yerde bir bayanla buluşmanız ya da rastlaşmanız olasıdır.

Rüyada kavrulmuş susam görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine alamet eder.

Rüyada kavrulmuş susam yemek hak yolunda hayır işleri yapacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada susam yediğini görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, önemli sorumluluklar alacağına tabir olunur.

Rüyada sarı susam görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına rivayet eder.

Rüyada susamlı poğaça görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada beyaz susam görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada susamış birine su vermek gülen yüzünün solacağına, kendinden emin adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada susam almak musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments