Rüyada sürekli yağmur yağdığını görmek

Rüyada sürekli yağmur yağdığını görmek bolluk ve bereketin artacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürekli yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için zamanınızı dikkatli kullanmanız gerekiyor.

Rüyada sürekli yağmur yağdığını görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kısmetlerinin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını duymak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek mutlu ilişkiler kuracağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine alamet eder.

Rüyada evde yağmur yağdığını görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada yağmur yağdığını hissetmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, elindekileri de alıp götüreceğine işaret eder.

Rüyada yağmurla karışık kar yağdığını görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına işaret eder.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, şöhret elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments