Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ya da sağlığınızı ilgilendiren kaçınılmaz bir durum, bazı alanlarda saha dışında kalmanıza neden olabilir.

Rüyada yağmur yağdığını ıslandığını görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine işarettir.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine işarettir.

Rüyada birinin yağmurda ıslandığını görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yağmurda ıslanmak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada gelinlikle yağmurda ıslanmak daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine tabir olunur.

Rüyada yağmurda birinin ıslandığını görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yağmurda sırılsıklam ıslanmak yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments