Rüyada yağmur yağdığını duymak

Rüyada yağmur yağdığını duymak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada yağmur yağdığını duymak gördüyseniz:

  • Halledilmesi veya düzeltilmesi gereken konuların farkındasınız ya da farkına varabilirsiniz.

Rüyada yağmur yağdığını duymak işlerin büyük kazanç getireceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurun yağdığını duymak her işinde hayırla karşılaşacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi düğününde yağmur yağdığını görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, suçlamalardan aklanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada evine yağmur yağdığını görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüne yağmur yağmak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments