Rüyada evde yağmur yağdığını görmek

Rüyada evde yağmur yağdığını görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, yokluk içine düşeceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet eder.

Rüyada evde yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Fazla güzel görünen teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada yağmurun eve yağdığını görmek hanesindeki rızkın da artacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eve yağmur yağmak güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada evde yağmur yağdığını görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta yağmur yağdığını görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu yağmur yağdığını görmek aralarından su sızmayacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada evine yağmur yağdığını görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments