Rüyada sürekli askere gitmek

Rüyada sürekli askere gitmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada sürekli askere gitmek gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir şey işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Rüyada sürekli askere gitmek hüsrana uğratacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada sürekli asker görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada sürekli asker olduğunu görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işarettir.

Rüyada sürekli okula gitmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet eder.

Rüyada sürekli aynı yere gitmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli tuvalete gitmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, bahtının güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada askere giden görmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına yorulur.

Rüyada tekrardan askere gitmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments