Rüyada sürekli asker görmek

Rüyada sürekli asker görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, sıkıntı yaşanacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada sürekli asker gördüyseniz:

  • Adil davranmaya çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada sürekli asker görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli asker olduğunu görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli askere gitmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı alamet eder.

Rüyada sürekli merdiven inmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine delalettir.

Rüyada sürekli küs olduğun birini görmek bir yandan cenaze olacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli ölen kişileri görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada sürekli kaka yapmak gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, daha çok iş yapacağına inanılır.

Rüyada sürekli düğün görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments