Rüyada askere giden görmek

Rüyada askere giden görmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına inanılır.

Rüyada askere giden gördüyseniz:

  • Gece gideceğiniz bir yerde karşıt cinsten birisi tepenizi attıracak, çekinmeden haddini bildirin.

Rüyada askere gidip gelmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada kocasının askere gideceğini görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekrar askere gitmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada askere gitmek için hazırlanmak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada trenle askere gitmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, rakiplerini geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada askere gidenleri görmek şansının açılacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin askere gideceğini görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada askere giden kardeşini görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments