Rüyada sürekli asker olduğunu görmek

Rüyada sürekli asker olduğunu görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, en pahalı evlerde oturacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, onu doyasıya yaşayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalettir.

Rüyada sürekli asker olduğunu gördüyseniz:

  • Değişen tutumunuz bazı kişilerin sürpriz şekilde size karşı çıkmasına neden olabilir.

Rüyada sürekli asker olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada sürekli asker görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli askere gitmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürekli eski sevgili görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli aynı kişiye sarılmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, geçim derdi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli bir şeylerden kaçmak takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli besmele çekmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, zor bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada sürekli hayvan görmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments