Rüyada çalı süpürgesiyle süpürmek

Rüyada çalı süpürgesiyle süpürmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çalı süpürgesiyle süpürmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının ya da çevrenizde meydana gelen değişikliklerin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermeyin.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işaret eder.

Rüyada çalı süpürgesiyle süpürmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada süpürgeyle süpürmek zor bir döneme gireceğine, önün açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada süpürgeyle su süpürmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, onun istediği yoldan gideceğine delalettir.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments