Rüyada sülün kuşu görmek

Rüyada sülün kuşu görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sülün kuşu gördüyseniz:

  • Duygusal konularda iniş çıkışlı durumlar oluşabilir.

Rüyada sülün kuşu görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına delalettir.

Rüyada sülün görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sülün yumurtası görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sülün avlamak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşuyla oynamak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavus kuşunun tüyünü görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada yavru kuşlar görmek başarılarının devam edeceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şahin kuşu görmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments