Rüyada tavus kuşunun tüyünü görmek

Rüyada tavus kuşunun tüyünü görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, sevgi göreceğine inanılır.

Rüyada tavus kuşunun tüyünü gördüyseniz:

  • Modası geçmiş, tercih edilmeyen veya artık verimli olmayan kalıpları, yöntemleri, davranışları veya yolları modellemek zaman kaybı olabilir.

Rüyada tavus kuşunun tüyünü görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına delalettir.

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada tavus kuşunu uçarken görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, güven kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru tavus kuşu görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada evde tavus kuşu görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, afiyette ve keyifte olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavus kuşu öldürmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavus kuşu yavrusu görmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tavus kuşu kuyruğu görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments