Rüyada şahin kuşu görmek

Rüyada şahin kuşu görmek ekmeğinin bereketleneceğine, hayatının karışacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, hayaline kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada şahin kuşu gördüyseniz:

  • Belli bilgileri es geçerseniz veya güvenilir kaynaklardan gelenlere öncelik tanıyorsanız, yakında bir direniş ya da muhalefetle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada şahin kuşu görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şahin kuşu yakalamak bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru şahin görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada şahin öldürmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada kahverengi şahin görmek görmediği yerlere gideceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz şahin araba görmek eşi ile arasının açılacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada şahin sürüsü görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızıl şahin görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, birçok iş kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments