Rüyada sülün yumurtası görmek

Rüyada sülün yumurtası görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, herkesin önünde olacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ekmeksiz kalacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sülün yumurtası gördüyseniz:

  • İletişim biçiminiz, farkı yaratacak olan asıl şey olabilir.

Rüyada sülün yumurtası görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sülün kuşu görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sülün avlamak uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada sülün görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok yumurta kırmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada yerde yumurta görmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işarettir.

Rüyada beyaz kabuklu yumurta görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, sıkıntılardan kurtulmaya tabir olunur.

Rüyada kavrulmuş yumurta görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments