Rüyada sülün avlamak

Rüyada sülün avlamak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sülün avlamak gördüyseniz:

  • İstediğiniz kişiye dönüşme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada sülün avlamak hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına inanılır.

Rüyada sülün görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, köşeye sıkıştıracağına işarettir.

Rüyada sülün yumurtası görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına alamet eder.

Rüyada sülün kuşu görmek aksiliklerin aşılacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada kartal avlamak insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına alamet eder.

Rüyada ırmakta balık avlamak bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada fare avladığını görmek hayatının afiyette geçeceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada timsah avlamak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments