Rüyada çok kurbağa görmek

Rüyada çok kurbağa görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok kurbağa gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileri haricinde sevindirici bir haber almanız olasıdır.

Rüyada fare ve kurbağa görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, yönetici olacağına inanılır.

Rüyada konuşan kurbağa görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurbağadan kaçmak daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada ağzında kurbağa görmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda kurbağa görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinde kurbağa görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments