Rüyada suda ejderha görmek

Rüyada suda ejderha görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, yüksek makamlara geleceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, kalp kırmayacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda ejderha gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hareketleriyle sizi şaşırtabilirler veya beklenmedik hareketleri olabilir.

Rüyada suda ejderha görmek allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işaret eder.

Rüyada siyah ejderha görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, tatsızlık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan ejderha görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada su ejderhası görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, büyük düşüneceğine inanılır.

Rüyada deniz ejderhası görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine inanılır.

Rüyada küçük ejderha görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada ejderha yumurtası görmek sağlığının yerine geleceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde ejderha görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments