Rüyada siyah ejderha görmek

Rüyada siyah ejderha görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, huzurlu günlerin biteceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, gülen yüzünün solacağına, kazançlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah ejderha gördüyseniz:

  • Gergin ya da düşük modda ortamlar mizahi yeteneğiniz sayesinde kendini bulabilir.

Rüyada siyah ejderha görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine inanılır.

Rüyada yeşil ejderha görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada uçan ejderha görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına inanılır.

Rüyada ejderha ateşi görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada altın ejderha görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü ejderha görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret eder.

Rüyada ejderha görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük ejderha görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments