Rüyada derin suda boğulmak

Rüyada derin suda boğulmak gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, hayaline kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada derin suda boğulmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olaylar veya beklenmedik gelişmeler bazı konuların tekrar ele alınmasını gerektirebilir.

Rüyada derin suda boğulmak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına işarettir.

Rüyada derin olmayan suda yüzmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine rivayet eder.

Rüyada derin suda yüzdüğünü görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada derin bir suda yüzmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada suda birinin boğulduğunu görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına inanılır.

Rüyada suda boğularak ölmek ondan şifa göreceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada kızının suda boğulduğunu görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine inanılır.

Rüyada suda boğulurken kurtarılmak hasretin ve özlemin biteceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments