Rüyada suda boğulanı kurtarmak

Rüyada suda boğulanı kurtarmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak gördüyseniz:

  • İş alanında iyi ilişkiler kurabilirsiniz.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, başının ağrıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına işaret eder.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek artık rahat bir nefes alacağına, işsiz ise işe gireceğine yorulur.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak böylece kendine güveneceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak büyük fırsatlar yakalayacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak planların boşa gideceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments