Rüyada ağaçta incir görmek

Rüyada ağaçta incir görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalet eder.

Rüyada ağaçta incir gördüyseniz:

  • Belli yapısal değişiklikler yapılması gerekiyorsa, ne gerekiyorsa yapmanın zamanıdır.

Rüyada incir ağacının altından geçmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına alamet eder.

Rüyada incir ağacından incir almak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacına çıktığını görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine alamet eder.

Rüyada incir ağacına tırmanmak mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine işaret eder.

Rüyada incir ağacına çıkmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçta incir görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada ağaçta incir toplamak rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments