Rüyada incir ağacından incir almak

Rüyada incir ağacından incir almak mevki kazanacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada incir ağacından incir almak gördüyseniz:

  • Sizi durduracak tek şey, kendinize güvenemememizdir.

Rüyada incir ağacı yaprağı görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada incir ağacını görmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacı kesmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada incir ağacında yılan görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada incir ağacından incir yemek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine inanılır.

Rüyada incir ağacından incir almak büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada incir ağacında incir görmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments