Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, maddi zarar edeceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına işaret eder.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • Sizi seven kişiler ya da hayranlarınız uzun zamandır onlardan yardım istemenizi veya destek olmalarına olanak tanımanızı bekliyorlar.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçta incir toplamak tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir toplamak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, elini haramdan uzak tutacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan incir toplamak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir topladığını görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada incir ağacından incir yemek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments