Rüyada incir ağacına çıkmak

Rüyada incir ağacına çıkmak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet eder.

Rüyada incir ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık veya çok fazla soru sorulması gizlenen konuların ortaya çıkarak sizi üzmesine ya da çifte standarta neden olabilir.

Rüyada incir ağacına çıkmak şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işaret eder.

Rüyada incir ağacı dikmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacının kırıldığını görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada incir ağacı kesildiğini görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına yorulur.

Rüyada ağaçta incir toplamak derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada incir ağacına çıktığını görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına alamet eder.

Rüyada ağacından incir yemek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine alamet eder.

Rüyada incir ağacı kesmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments