Rüyada ağaçta incir toplamak

Rüyada ağaçta incir toplamak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçta incir toplamak gördüyseniz:

  • Bilgi toplamadan, çok fazla konuşmamanızda da fayda var.

Rüyada incir ağacından incir topladığını görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak işini büyüteceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan incir toplamak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta incir toplamak geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada incir ağacından incir toplamak küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada incir ağacının altında oturmak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağacından incir koparıp yemek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, işinin de hep yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments