Rüyada incir ağacına tırmanmak

Rüyada incir ağacına tırmanmak rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, gönlünce harcama yapmasına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada incir ağacına tırmanmak gördüyseniz:

  • Biraz da spor yaparsanız herşey yoluna girebilir.

Rüyada incir ağacına tırmanmak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaca tırmandığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine işarettir.

Rüyada yüksek ağaca tırmanmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir ağaca tırmanmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalettir.

Rüyada ağaç tırmanmak müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kavak ağacına tırmanmak boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına delalet eder.

Rüyada ağaca tırmanmak hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağacın tepesine tırmanmak rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments