Rüyada incir ağacının altından geçmek

Rüyada incir ağacının altından geçmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, aradığı aşkı bulacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada incir ağacının altından geçmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya maddi konuları içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Rüyada incir ağacının altından geçmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet eder.

Rüyada incir ağacı altında oturmak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına işarettir.

Rüyada incir ağacının altında uyumak maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada incir ağacının altında oturmak zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağacın altından geçmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada ağaç altından geçmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada incir ağacında incir görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kurumuş incir ağacı görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments