Rüyada suyun içinde kurbağa görmek

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, belalardan korunacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına işaret eder.

Rüyada suyun içinde kurbağa gördüyseniz:

  • Belli konularla övünebilir veya şov yapabilirsiniz.

Rüyada su içinde kurbağa görmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek ters giden olayların düzeleceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine delalet eder.

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada denizin içinde kurbağa görmek bunun için allah’a şükredeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde kurbağa görmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavanoz içinde kurbağa görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments