Rüyada kurbağa yediğini görmek

Rüyada kurbağa yediğini görmek işleri yoluna sokacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, istediği oranda da eğleneceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada kurbağa yediğini gördüyseniz:

  • Hayata basit şekilde yaklaşmalısınız.

Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, para yatıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın kurbağa yediğini görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurbağa yediğini görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, elinin bolluk göreceğine işarettir.

Rüyada birinin kurbağa yediğini görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, yeni siparişler alacağına yorulur.

Rüyada pişmiş kurbağa yediğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada akvaryumda kurbağa görmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına işaret eder.

Rüyada kurbağa ezmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık yeşil kurbağa görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments