Rüyada sıçrayan kurbağa görmek

Rüyada sıçrayan kurbağa görmek işlerinin istediği gibi olacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sıçrayan kurbağa gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya emlakla ilgili konularda yapacağınız değişiklikler yeni ilgi alanları keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada dev kurbağa görmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işaret eder.

Rüyada mavi kurbağa görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına rivayet eder.

Rüyada yavru kurbağa görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kurbağa görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek karasızlık yaşayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ kurbağa yemek uzaktan haberler işiteceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada eve kurbağa girdiğini görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada çok fazla kurbağa görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments