Rüyada su kurbağası görmek

Rüyada su kurbağası görmek bazı sıkıntılara düşeceğine, gelişim içine gireceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kurbağası gördüyseniz:

  • Dikkatli anonslar yapmanızda fayda var.

Rüyada su kurbağası görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada su ve kurbağa görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada su içinde kurbağa görmek karlı ortaklıklara gireceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına işaret eder.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek kederden ve stresten kurtulacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek malların artacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalet eder.

Rüyada çok kurbağa görmek onu darda bırakmayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölü kurbağalar görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments