Rüyada suyun başında oturmak

Rüyada suyun başında oturmak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, herkesin rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada suyun başında oturmak gördüyseniz:

  • Değişik düşünceleriniz var.

Rüyada suyun başında oturmak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine yorulur.

Rüyada tek başına oturmak kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına alamet eder.

Rüyada merdivenin başında oturmak pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet eder.

Rüyada dağ başında oturmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Rüyada masa başında oturmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabir başında oturmak yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sofra başında oturmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına işarettir.

Rüyada merdiven başında oturmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments