Rüyada su dolu kanal görmek

Rüyada su dolu kanal görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına alamet eder.

Rüyada su dolu kanal gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin akıl sağlığından şüphe duymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada su dolu kanal görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine işarettir.

Rüyada sulama kanalına düşmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada su kanalı kazmak kısmetlerinin çoğalacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanalda su görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada su kanalları görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada su kanalında yürümek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine işaret eder.

Rüyada boş su kanalı görmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada su kanalında balık görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments