Rüyada sulama kanalı görmek

Rüyada sulama kanalı görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine işarettir.

Rüyada sulama kanalı gördüyseniz:

  • Bir yerden bir yere gitmek kolaylaşıyor.

Rüyada su kanalı kazmak kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kanalında balık görmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanal suyunda yüzmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına delalettir.

Rüyada sulama kanalı görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder rüyada ev almak güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada su dolu kanal görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada su kanalından geçmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su kanalında boğulmak sıkıntılarından arınacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada su kanalına girmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments